Carteam Garage Homan
Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Garage Homan

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Garage Homan is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Bedum en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Garage Homan

Alle merken En alle types

Bij Carteam Garage Homan in Bedum vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Garage Homan! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Pieter Wesseldijk
Pieter Wesseldijk
Prima service, bijzonder vriendelijk en onmisbaar voor een dorp als Bedum. Ps. Leuke occasions
Tessavd1
Tessavd1
Na zoveel positieve ervaringen toch ook maar een review plaatsen. Wat een toppers zijn dit. We zijn per toeval bij garage Homan terecht gekomen nadat we daar een auto hebben gekocht. Later ook onze tweede auto hier aangeschaft. Beide keren leuke inruil waarde gekregen voor de oude auto's. Beide keren heeft garage Homan ons super geholpen. Super service, het team staat echt voor je klaar. En we hebben wat tijd en energie van ze gevraagd... Ik heb nul verstand van auto's dus ik hang continu aan de telefoon. Mijn partner klust graag aan zijn auto en ook daarin denkt garage Homan super fijn mee. Transparant, duidelijk, eerlijk en snel. Zeker een aanrader. En ik ga nooit weg met het gevoel dat ik teveel betaald heb.
Mills
Mills
Super te vrede over de service van deze garage! Heb hier een hele fijne auto gekocht, waar helaas totaal onvoorzien, nog wat aan vervangen moest worden. Ik had de auto net in mijn bezit en was erg geschrokken. De manier hoe de garage dit heeft opgepakt en de service die ze hierbij leverde was buitengewoon super! Ze zorgde ervoor dat de auto werd opgehaald en na reparatie werd terug gebracht. De reparatie en de kosten daarvan vielen onder de garantie. Het contact was professioneel en persoonlijk en gaf veel vertrouwen. Zou het iedereen willen aanraden hier een auto te kopen of te laten repareren. Eerlijk en betrouwbaar bedrijf!
luuk wind
luuk wind
Ik ben al meer als 40 klant bij Homan. Het is een zeer deskundig team. En helemaal thuis op het gebied van Alfa Romeo. Mijn beste auto's heb ik daar gekocht.
Bekijk beoordelingen