Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Garage Homan

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Garage Homan is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Bedum en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Garage Homan

Alle merken En alle types

Bij Carteam Garage Homan in Bedum vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van je voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Ben je van mening dat je auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Garage Homan! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Peter De Jong
Peter De Jong
Gezellig, vakkundig, en netjes.
Tim Schoonveld
Tim Schoonveld
Afgelopen week heeft mijn auto voor het eerst een beurt gehad bij Garage Homan (voorheen altijd lease auto's gereden). Prima communicatie / heldere afspraken en geen "onaangename" verrassingen. En lekker dichtbij... Prima service, op naar de volgende beurt / APK (nog 30.000 km te gaan).
Emily Rosalia (Film & Fotografie)
Emily Rosalia (Film & Fotografie)
Wat een super fijne garage. Echt een verademing vergeleken met waar ik eerder ben geweest om te kijken voor een nieuwe auto. De communicatie en service zijn erg prettig. Aanrader!
pwsonline
pwsonline
Ik heb in 30 jaar al veel autobedrijven gehad. En ik ken er niet 1 die zo goed zijn best voor je doet. Of je er een auto koopt, of dat je voor onderhoud komt. Of een zoekopdracht uitzet.. En het maakt ook niet uit of ik met mijn Fiat, Alfa Romeo kwam of met mijn VW Polo. Altijd meedenken, goede voorlichting, adviezen, en heldere afspraken. Dit kom je tegenwoordig nauwelijks meer tegen. En, dit blijft, ook in november 2023...nog steeds zo. Wel merk je dat het personeelstekort in de maatschappij, ook dit bedrijf treft, het duurt langer voordat je "aan de beurt" bent. Maar de kwaliteit blijft goed.
Mills
Mills
Super te vrede over de service van deze garage! Heb hier een hele fijne auto gekocht, waar helaas totaal onvoorzien, nog wat aan vervangen moest worden. Ik had de auto net in mijn bezit en was erg geschrokken. De manier hoe de garage dit heeft opgepakt en de service die ze hierbij leverde was buitengewoon super! Ze zorgde ervoor dat de auto werd opgehaald en na reparatie werd terug gebracht. De reparatie en de kosten daarvan vielen onder de garantie. Het contact was professioneel en persoonlijk en gaf veel vertrouwen. Zou het iedereen willen aanraden hier een auto te kopen of te laten repareren. Eerlijk en betrouwbaar bedrijf!
Bekijk beoordelingen