Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Garage Homan

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Garage Homan is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Bedum en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Garage Homan

Alle merken En alle types

Bij Carteam Garage Homan in Bedum vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Garage Homan! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Nieuw: ServiceBook!

24/7 inzicht in de onderhoudshistorie van je auto? Heel gewoon bij Carteam Garage Homan.

Meer informatie

Carteam Garage Homan

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Emily Rosalia (Film & Fotografie)
Emily Rosalia (Film & Fotografie)
Wat een super fijne garage. Echt een verademing vergeleken met waar ik eerder ben geweest om te kijken voor een nieuwe auto. De communicatie en service zijn erg prettig. Aanrader!
Tim Schoonveld
Tim Schoonveld
Afgelopen week heeft mijn auto voor het eerst een beurt gehad bij Garage Homan (voorheen altijd lease auto's gereden). Prima communicatie / heldere afspraken en geen "onaangename" verrassingen. En lekker dichtbij... Prima service, op naar de volgende beurt / APK (nog 30.000 km te gaan).
Robin Bleeker
Robin Bleeker
Deze garage levert ouderwets goede service. DE specialist voor je Alfa Romeo. Ik laat mijn Alfa hier altijd naar alle tevredenheid repareren. Ze laten achteraf altijd zien welke onderdelen er zijn vervangen, en zijn altijd bereid om 1 en ander uit te leggen. Bovendien is het personeel erg vriendelijk en correct. Van mij krijgen jullie een 10 met een griffel!
Karel Kosmeier
Karel Kosmeier
Altijd behulpzaam en meedenkend. Garage die service hoog in het vaandel heeft staan.
Mills
Mills
Super te vrede over de service van deze garage! Heb hier een hele fijne auto gekocht, waar helaas totaal onvoorzien, nog wat aan vervangen moest worden. Ik had de auto net in mijn bezit en was erg geschrokken. De manier hoe de garage dit heeft opgepakt en de service die ze hierbij leverde was buitengewoon super! Ze zorgde ervoor dat de auto werd opgehaald en na reparatie werd terug gebracht. De reparatie en de kosten daarvan vielen onder de garantie. Het contact was professioneel en persoonlijk en gaf veel vertrouwen. Zou het iedereen willen aanraden hier een auto te kopen of te laten repareren. Eerlijk en betrouwbaar bedrijf!
Bekijk beoordelingen